Online toegangsbeheer

Met het toegangsbeheersysteem van slimme kast® zorg je voor een veilige en efficiënte manier om de toegang tot jouw elektriciteitsvoorzieningen te beheren. Essentieel voor locaties zoals markten, ambulante handel of evenementen.

Hoe werkt het?

Met slimme kast® beheer je eenvoudig online de toegang per buitenkast. Als beheerder kun je via de cloudsoftware van slimme kast® inloggen in het systeem. Dit kan eenvoudig via een desktop, laptop, tablet of smartphone. Hiermee is het systeem altijd en overal simpel benaderbaar.

Het gemak van online toegangsbeheer

  • Door online en op afstand toegangsbeheer heb je optimaal grip op beheer, bespaar je veel tijd en geld.
  • Daarnaast zijn problemen met verdwenen sleutels verleden tijd.
  • Ook biedt het online toegangsbeheer optimale veiligheid, door alleen toegang te verlenen aan geautoriseerde gebruikers.
  • En dat allemaal zonder extra abonnementskosten.

Zien hoe slimme kast® werkt?

Extra voordelen van online toegangsbeheer

Naast de basisgemakken die slimme kast® biedt voor beheerders, biedt het ook geavanceerde functies die de beveiliging en het gebruiksgemak verbeteren:

  • Logboekfunctionaliteit: altijd een duidelijk en nauwkeurig overzicht van wie, wanneer en waar een toegangspunt heeft geopend. Dit vergroot de transparantie en controle over de toegang;
  • Deurcontacten: ontvang direct een melding bij elke ongeautoriseerde poging tot toegang;
  • Deurbewaking: na toegang wordt de deur weer correct afgesloten, dit voorkomt dat deuren onbedoeld open blijven staan;
  • Op afstand bedienen: de beheerder kan deuren op afstand openen. Dit is ideaal voor noodgevallen of wanneer fysieke aanwezigheid niet mogelijk is;
  • Gerichte toegang: stel toegangsrechten in gebaseerd op specifieke data, tijden en kastlocaties. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen op momenten en plaatsen die jij hebt bepaald, waardoor misbruik en beveiligingsrisico’s worden geminimaliseerd.

Met slimme kast® profiteer je ook van:

Energiekosten afrekenen

Verrekenen naar verbruik

Iedereen gaat op een andere manier met stroomverbruik om, dat begrijpen wij als geen ander. Maar waarom zouden we niet de gasten belonen die weinig stroom verbruiken met een lagere energierekening na hun verblijf op jouw recreatieplek?

Met slimme kast® is het mogelijk om het verbruik per stroompunt te factureren.

Vrijblijvend contact opnemen

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Meer weten over slimme kast®? Stel gerust je vraag!