Elektra

Toepassingen

Om te zorgen dat je gebruik kan maken van elektriciteit of elektrische installatie, heb je een aansluiting nodig. Die aansluitingen zitten voor een buitenruimte in een buitenkast. Daarbij zijn twee opties: geschikt voor een energieaansluiting van een netbeheerder of geschikt voor elektrotechnische inhoud.

Zie in 2 minuten welke oplossing bij jou past

Bovengronds of ondergronds

Een buitenkast is niks anders dan een meterkast voor buiten. Hierin zit de verdeelrichting met aansluiting voor elektriciteit. Deze buitenkast kan zowel boven de grond (een straatkast) als onder de grond (een PUTkast®) geplaatst worden.

putkast markt evenement

Welke buitenkast heb jij nodig?

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type buitenkast je nodig hebt? We helpen je graag op weg. Liever persoonlijk advies? Kom dan in contact.

In 2 minuten naar de juiste oplossing

Persoonlijk contact? Ik help je graag.

Contact

Marcel Mol

Productspecialist

Buiten meterkast

In de buiten meterkast kan elektrotechnische inhoud of een elektriciteitsaansluiting. Onze straatkasten® geschikt voor energieaansluiting voldoen aan de eisen van netbeheerders.  Zo zorgen we voor een veilige en efficiënte aansluiting in jouw buitenruimte.

Of het nu gaat om openbare pleinen, parken, markten of evenementenlocaties, onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw buitenruimte.

Elektrakast per netbeheerder

De netbeheerders bepalen de eisen waaraan een straatkast of een PUTkast® moet voldoen. Voor een kleinverbruiksaansluiting in bovengrondse kasten gelden landelijke afspraken (door Netbeheer Nederland) en voor een grootverbruiksaansluiting zijn de eisen van het desbetreffende netwerkbedrijf van toepassing.

De netbeheerder neemt geen kast mee als je een afspraak hebt om elektriciteit aan te sluiten. Deze moet je zelf regelen. Weet je niet welke buitenkast je nodig hebt? We denken graag met je mee.

Goedgekeurd door:

Elektra
Elektra
Elektra
Elektra
Elektra
Logo Netbeheer Nederland RGB 1244Elektra

Vrijblijvend contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Zeker weten dat je de juiste buitenkast hebt? Of vrijblijvend advies voor jouw project? We helpen je graag.