Wat we doen

Producten en diensten

Of je nou een buitenkast wilt die je eenvoudig online kan bestellen of een betrokken partner zoekt die jou van A tot Z ontzorgt? Je bent bij ons aan het juiste adres.

Onze productoplossingen:

Ondergrondse oplossingen voor water en elektra

PUTkast®
  • Ideaal voor gemeentes
  • Optimaal gebruik maken van de ruimte
  • Kleinere kans op modest, vandalisme en ongelukken

 

putkast contactdoos

Wij brengen energie tot leven

Dan doen we met boven- en ondergrondse buitenkasten voor elektra, gas of water en slimme online oplossingen voor online energiebeheer. Zo voorzien we gemeenten, havens en installateurs van mooie en veilige buitenruimtes.

Met onze technische kennis voorzien we jou van een totaal oplossing waarbij de techniek aansluit op het gebruik in de praktijk. Zo ben je verzekerd van een veilige en duurzame oplossing voor nu en in de toekomst.

 

Voor elke buitenruimte

Doordat we alle technische kennis onder één dak hebben, krijg jij altijd een specialist aan de lijn die je helpt met een totaal oplossing. Daarbij kijken we verder dan alleen onze producten en zo maken we samen een fijne en veilige buitenruimte voor onder andere:

 

Vrijblijvend contact opnemen

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Of je nou een simpele vraag hebt over de kleur van jouw buitenkast of een ingewikkelde uitdaging met betrekking tot de inrichting van jouw buitenruimte, we helpen je graag.