Zo gaan wij te werk

Werkwijze

Je kunt bij ons eenvoudig de buitenkasten bestellen in de webwinkel, maar we werken ook aan complete projecten waarbij we van A tot Z meedenken. Benieuwd naar onze werkwijze bij een langdurige samenwerking? We vertellen je graag meer.

Advies en ontwerp

Stap 1

Voor elke buitenruimte adviseren wij vanuit technische kennis. Wij zijn een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in advies, onderzoek, projectmanagement en consultancy van technische installaties.

Ook voor installatietechniek in de openbare ruimte kun je een beroep op ons doen. We vertalen jouw wensen door in een concreet plan op maat.

2. Realisatie

Stap 2

Tijdens de realisatie van onze projecten werken we met een strakke planning. Daardoor is er zo min mogelijk overlast en weet jij precies waar je aan toe bent. Je hebt hierbij één vast contactpersoon zodat je altijd snel wordt geholpen bij vragen. Ook na oplevering blijft de projectmanager betrokken.

3. Onderhoud

Stap 3

Alle reacties en vragen van klanten, op gebied van onderhoud en storingen, komen binnen bij onze Onderhoudsdienst, die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.

Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd snel geholpen wordt.

4. Energiebeheer

Stap 4

Slimme kast® is een essentieel onderdeel om te komen tot een eerlijk en transparant economisch verantwoord beheer van de stroominstallaties.

Via de zeer gebruiksvriendelijke software organiseer je eenvoudig het voor- en achteraf het gebruik van de kast(en). Daarmee krijg je grip op alle energie- en geldstromen.

Contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Laat eenvoudig jouw vraag achter. We doen ons best om dezelfde dag te reageren.