Technisch straatmeubilair voor bouw en infra

Voor wie

Ben je als aannemer bezig met de bouw van een gebouw of installatietechnisch project in de buitenruimte? Onze buiten meterkasten zijn goedgekeurd door alle netbeheerders in Nederland en zijn uit voorraad leverbaar.

Buiten meterkast voor nutsvoorzieningen

Het aanvragen van een nutsvoorziening kan erg tijdrovend zijn. Na de aanvraag wil je de voorziening zo snel mogelijk wordt aangesloten. Ben jij verantwoordelijk voor het bestellen van een meterkast? Dit kan lastig zijn als je niet exact weet welke kast of inhoud jij nodig hebt voor het project. Dit uitzoeken kost allemaal extra tijd, die jij als aannemer niet hebt.

Voorkomen dat er een verkeerde kast wordt aangesloten waardoor het project duurder uitvalt?

Onze klanten

Aannemers
Aannemers
Aannemers
Aannemers
Aannemers
Aannemers
Aannemers
Aannemers

Waarom Buitenkast techniek?

  • 30+ jaar technische kennis waardoor de oplossing ook in de praktijk werkt zoals jij het verwacht
  • Gratis advies zodat je zeker weet dat je de juiste buiten meterkast kiest voor de aansluiting
  • Altijd snel in huis door levering vanuit voorraad
  • Binnen één dag een offerte op maat
  • Voordeligste kunststof buiten meterkasten van Nederland en België

Levering van een complete kast

Vaak is een meterkast voor buiten een klein onderdeel in het complete project. Daardoor wordt een buiten meterkast vaak te laat besteld en kan jouw project hierdoor vertraging oplopen. Omdat wij het grootste deel van onze kasten op voorraad hebben, krijg jij jouw buitenkast snel geleverd.

Liever compleet gebruiksklaar? Laat de buitenkast door ons plaatsen en leveren inclusief elektrotechnische inhoud. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Welke kast heb ik nodig?

Keuzehulp

Vul de keuzehulp in en zie in 2 minuten welk product geschik is voor jouw buitenruimte. Persoonlijk advies? Kom in contact met onze productspecialist en we denken vrijblijvend met je mee.

In 2 minuten het juiste product voor jouw project

Ik denk vrijblijvend met je mee

Contact

Marcel Mol

Productspecialist

Faalkosten voorkomen?

Altijd snel contact

Niks is vervelender dan van het kastje naar de muur gestuurd worden door verschillende partijen. Om zo efficiënt mogelijk met jouw tijd om te gaan, krijg je direct een productspecialist aan de lijn.

Zo weet je binnen één telefoontje precies welke kast je nodig hebt en wanneer deze geleverd wordt. Minder risico en meer tijd over voor jouw project.

Eenvoudige installatie gegarandeerd

Veilige openbare ruimte

Om ervoor te zorgen dat jouw installateurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken, assembleren wij de eventuele inhoud al in de kast. Met de handleiding die je bij levering krijgt, wordt het installeren een stuk eenvoudiger. Zo voorkomen we samen onveilige situaties en onnodige gebreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Zeker weten dat je de juiste buitenkast besteld? We helpen je graag!