Boven- en ondergrondse techniek voor jouw project

Voor wie

Als ingenieursbureau speel je een cruciale rol bij het vertalen van de architectonische visie naar een gedetailleerd en technisch verhaal. Jouw inzicht is van onschatbare waarde voor het creëren van functionele en aantrekkelijke openbare ruimtes. Met onze 30+ jaar ervaring en technische kennis ondersteunen we op jouw duurzame en innovatieve projecten.

De stap naar realisatie

Na het ontvangen van het architecturale ontwerp of de schets, komt de volgende cruciale stap: het technisch vertalen van deze plannen naar uitvoerbare specificaties. Als ingenieursbureau ga je dieper in op de details van de buitenruimte. Je kijkt naar de functionele aspecten, de verkeersstromen, de funderingsvereisten en meer. Daarnaast bepaal je welke materialen en technische oplossingen nodig zijn om het project succesvol te realiseren.

We begrijpen de complexiteit van de infrastructuur en zorgen ervoor dat onze technische producten naadloos aansluiten bij de behoeften van het project. We hebben ervaring op het gebied van technische oplossingen voor buitenruimtes en denken daarom graag met je mee.

Waarom Buitenkast techniek?

 • Advies vanuit 30+ jaar technische kennis waardoor de oplossing ook in de praktijk werkt zoals jij het verwacht
 • Van advies tot onderhoud heb je één aanspreekpunt, wel zo fijn
 • We denken mee in elke uitdaging en kijken verder dan alleen onze eigen producten, zo krijg je advies over jouw complete project
 • Verzekerd van kwaliteit met duurzame producten

Zo gaan wij te werk:

 • Inventarisatie van de uitdagingen en wensen in jouw gemeente
 • Onderzoek voor juiste voorzieningen waarbij rekening gehouden wordt met de wettelijke kaders, vergunningen, duurzaamheid, exploitatie, beheer en het gebruik in de praktijk
 • Ontwerp van de nieuwe buitenruimte inclusief investering, beheerderskosten en doorlooptijd
 • Realisatie van het project waarbij we ook na oplevering intensief betrokken blijven en het onderhoud op ons nemen

Alle geldstromen automatiseren met een slimme kast®

Kosten achteraf voorkomen

Met slimme kast®, onze portal, beheer je alle buitenkasten op afstand en profiteer je van de volgende voordelen:

 • Energiekosten naar verbruik factureren
 • Ongewenste afnamen en situaties voorkomen
 • Eenvoudig overzicht beschikbare stroompunten
 • Efficiënter werken door zelfstandigheid voor kooplieden

Kosten achteraf voorkomen

Prijs = prijs

Je wilt in een vroeg stadium weten waar je aan toe bent zodat je hier rekening mee kan houden in het budget. Daarbij is het belangrijk dat er achteraf geen extra kosten bij komen.

Doordat we vooraf meedenken in het ontwerp voorkom je onverwachte kosten achteraf en weet je zeker dat je binnen budget blijft.

Vrijblijvend kennismaken?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Eén aanspreekpunt voor korte lijntjes

Altijd snel contact

Niks is vervelender dan van het kastje naar de muur gestuurd worden door verschillende partijen. Om zo efficiënt mogelijk met jouw tijd om te gaan, heb jij één gespecialiseerde projectleider als contactpersoon.

Vanaf het eerste ontwerp tot oplevering van de technische installaties en nazorg heb je één aanspreekpunt. Dus ook na de oplevering. Dat scheelt een hoop gedoe, miscommunicatie en tijd.

 

Bang om verkeerde keuzes te maken?

Veilige openbare ruimte

Een goed bestek is essentieel voor een succesvol project. Als ingenieursbureau ben je verantwoordelijk voor het definiëren van de technische specificaties en materialen die nodig zijn voor het project. We ondersteunen je graag bij het opstellen van het bestek, zodat je zeker weet dat alle technische aspecten goed zijn gedocumenteerd.

Doordat wij veel technische kennis en praktijkervaring hebben, kijken wij verder dan alleen de technische producten. We denken mee over de juiste oplossing in jouw buitenruimte en kijken daarna welk product hiervoor het beste is.

Vrijblijvend advies voor jouw project?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Zeker weten dat je niks over het hoofd ziet? Ik denk graag met je mee.