Gratis advies

Wat we doen

Doordat wij veel technische kennis en ervaring in de praktijk hebben, kijken wij verder dan alleen de technische producten. We denken mee over de uitdaging in jouw buitenruimte en kijken daarna welk product hiervoor het beste oplossing is.

Altijd gratis en vrijblijvend

Alle technische kennis onder één dak

Of je nu werkt aan een gemeentelijk project, een evenement organiseert, een buitenruimte ontwerpt, of betrokken bent bij de inrichting van openbare pleinen, onze technische kennis en ervaring stellen ons in staat om jou te adviseren over de beste oplossingen voor jouw openbare ruimte.

Altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Van wens naar concreet plan

Wij zijn een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in advies, onderzoek, projectmanagement en consultancy van technische installaties en installatietechniek in de openbare ruimte.

Wij slaan voor u een brug tussen realisatie en exploitatie door ook te kijken naar duurzaamheid, wettelijke kaders, investeringen en beheer.

Weet waar je aan toe bent

Op aanvraag kunnen wij diverse ontwerpen maken, budgetten opstellen, exploitatiemogelijkheden en kosten berekenen, plannen van aanpak en communicatieplannen opstellen, vergunningen aanvragen en gebruikersinstructies geven. Hiermee weet je in een zeer vroeg stadium waar je aan toe bent.

Vrijblijvend contact opnemen

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Doorgaans reageren we dezelfde dag nog op jouw bericht.