Je kunt ons kennen van..

Merken

Misschien komt de naam PUTkast®, straatkast® of slimme kast® je bekend voor. Dat zou goed kunnen, want dat zijn de merken die we verkopen. Buitenkast techniek is de overkoepelende organisatie.

Waar het allemaal mee is begonnen: PUTkast®

Terug in de tijd

In 1997 zijn we – onder de naam PUTkast® – begonnen met ontwerpen, fabriceren en onderhouden van ondergrondse kasten voor elektra en water.

Met voornamelijk gemeenten als klant zijn we specialist geworden in het ontwerpen van buitenruimtes waarbij totale ontzorging altijd voorop staat.

‘Doen jullie alleen ondergrondse kasten?’ Nee!

Vanwege de naam PUTkast® werd al snel gedacht dat ons assortiment zich beperkte tot alleen ondergrondse oplossingen.

Dat vonden we zonde, want ook met onze bovengrondse oplossingen kunnen we het verschil maken. Onze straatkasten zijn uitstekend van kwaliteit, scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.

Verder denken dan de behuizing voor gas, water en elektra

We denken graag met de klant mee. Hoe eerder in het proces we betrokken zijn, hoe meer toegevoegde waarde we kunnen leveren. Daarbij denken we verder dan alleen de productoplossing.

Zo ontzorgen we ook op het gebied van advies, realisatie en onderhoud. Vanuit daar ontstond ons volgende merk: Slimme kast®. Voor meer grip en de mogelijkheid van online beheer van zowel onze onder- als bovengrondse oplossingen.

Kennismaken?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Kennis maken onder het genot van een bokje koffie, daar zeggen wij geen nee tegen.