Bovengrondse techniek voor jouw camperplaats

Voor wie

Als beheerder van een camperplaats wil je ervoor zorgen dat jouw gasten tevreden zijn en moeiteloos gebruik kunnen maken van de stroomvoorzieningen en drinkwater voor een aangenaam verblijf. Zorg ervoor dat je niks over het hoofd ziet en laat ons meedenken over de juiste aanpak voor jouw camperplaats.

Alle technische kennis voor jouw camperplaats onder één dak

Jij wilt blije gasten op jouw camperplaats. Hiervoor moeten gasten zorgeloos gebruik kunnen maken van de elektra voorzieningen.

Weet je niet waar te beginnen of liever het project uit handen geven? Voor elke buitenruimte denken we mee in het ontwerp, adviseren we over de juiste voorzieningen en onderhouden we de technische installaties.

camping

Onze klanten

Camperplaats
Camperplaats
Camperplaats
Camperplaats
Camping De WigwamCamperplaats
Camperplaats
Camperplaats

Waarom Buitenkast techniek?

  • Advies vanuit 30+ jaar technische kennis waardoor de oplossing ook in de praktijk werkt zoals jij het verwacht
  • Van advies tot onderhoud heb je één aanspreekpunt, wel zo fijn
  • We denken mee in elke uitdaging en kijken verder dan alleen onze eigen producten, zo krijg je advies over jouw complete project
  • Verzekerd van kwaliteit met duurzame producten

Zo gaan wij te werk:

  • Inventarisatie van de uitdagingen en wensen in jouw camperplaats
  • Onderzoek voor juiste voorzieningen waarbij rekening gehouden wordt met de wettelijke kaders, vergunningen, duurzaamheid, exploitatie, beheer en het gebruik in de praktijk
  • Ontwerp van de nieuwe buitenruimte inclusief investering, beheerderskosten en doorlooptijd
  • Realisatie van het project waarbij we ook na oplevering intensief betrokken blijven en het onderhoud op ons nemen

Kosten achteraf voorkomen

Prijs = prijs

Je wilt in een vroeg stadium weten waar je aan toe bent zodat je hier rekening mee kan houden in het budget. Daarbij is het belangrijk dat er achteraf geen extra kosten bij komen.

Doordat we vooraf meedenken in het ontwerp voorkom je onverwachte kosten achteraf en weet je zeker dat je binnen budget blijft.

Eén aanspreekpunt voor korte lijntjes

Altijd snel contact

Niks is vervelender dan van het kastje naar de muur gestuurd worden door verschillende partijen. Om zo efficiënt mogelijk met jouw tijd om te gaan, heb jij één gespecialiseerde projectleider als contactpersoon.

Vanaf het eerste ontwerp tot oplevering van de technische installaties en nazorg heb je één aanspreekpunt. Dus ook na de oplevering. Dat scheelt een hoop gedoe, miscommunicatie en tijd.

Bang om verkeerde keuzes te maken?

Veilige camperplaats

Door onvoldoende technische kennis gebeurt het helaas regelmatig dat niet het juiste product voor het doel van de recreatieplek wordt gekozen.

Zonde, want dan loop je tegen nieuwe uitdagingen, onveilige situaties of onnodige risico’s aan.

Doordat wij veel technische kennis en ervaring in de praktijk hebben, kijken wij verder dan alleen de technische producten. We denken mee over de juiste oplossing in jouw buitenruimte en kijken daarna welk product hiervoor het beste is.

Vrijblijvend advies over de inrichting van jouw camperplaats?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Zeker weten dat je niks over het hoofd ziet? Ik denk graag met je mee.