Service en onderhoud

Wat we doen

Het blijft bij ons niet bij het adviseren en leveren van de producten. Ook na realisatie van een project blijven we betrokken door service en onderhoud. Dit kan preventief, als jaarlijkse inspectie of correctief bij een storing.

Onderhoud op basis van het gebruik

Prefentief of correctief

Na het afsluiten van een serviceovereenkomst ben je altijd verzekerd van snel en adequaat onderhoud. Hiermee wordt de levensduur van jouw installatie verlengd en is de kans op onnodige verrassingen geminimaliseerd.

Wij werken met uitsluitend specialisten die jouw kasten door en door kennen. Een onderhoudsovereenkomst bestaat uit preventief en correctief onderhoud.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud wordt één of twee keer per jaar uitgevoerd, waarbij alle componenten worden gecontroleerd, schoongemaakt, doorgemeten en indien nodig vervangen. Hierdoor worden eventuele technische problemen vroegtijdig gesignaleerd en opgelost. Daarnaast worden de kasten volledig geïnspecteerd en dit wordt vastgelegd in een rapportage.

Correctief onderhoud

Zodra door u een probleem is geconstateerd bij één van jouw kasten neem je contact op met onze onderhoudsdienst, waarna één van onze monteurs bij je langs komt om het probleem te verhelpen. Doordat wij vrijwel alle onderdelen op voorraad hebben kunnen we het probleem snel herstellen.

Online beheer met slimme kast®

Iedere melding leggen wij vast en bewaken wij in een beveiligde database die je via internet kunt benaderen. Via de webportaal kunt u op elk gewenst moment live inzage hebben in de status van periodiek onderhoud, afhandeling van storingen, overzicht van alle kasten en locaties en financiën.

Zo kun je op ieder willekeurig moment altijd de actuele status nagaan. Met dit digitale logboek worden alle stappen van het beheer en onderhoud bijgehouden, tot en met de facturatie aan toe. Je hebt in één op slag welke bezittingen je hebt en wat de status hiervan is. Dit bespaart veel tijd en geld.

Vrijblijvend contact opnemen

Wouter Bernsen

Specialist service en beheer

Vragen over de mogelijkheden van een service contract? We denken graag met je mee! Doorgaans reageren we dezelfde dag nog op jouw bericht.