Straatkast geschikt voor energieaansluiting

Bovengrondse oplossingen

Op zoek naar een veilige behuizingen geschikt voor een energieaansluitingen? Je hebt keuze uit: straatkast geschikt voor kleinverbruik aansluitingen (kunststof of rvs) of een straatkast geschikt voor grootverbruik aansluitingen (rvs).

Direct uit voorraad leverbaar

rvs straatkast

Straatkast geschikt voor energieaansluiting kleinverbruik

Maximaal 3x80 ampère

Onze straatkasten zijn goedgekeurd door alle Nederlandse energiebedrijven. Daardoor weet je zeker dat de straatkast voldoet aan alle veiligheids- en bouwkundige normen en eisen.

Onze kunststof straatkasten hebben een levensduur van minimaal 20 jaar en hebben dezelfde schokbestendigheid en beschermingsklasse als onze rvs straatkasten. Dit is dan ook het meest bestelde product.

Straatkast geschikt voor energieaansluiting grootverbruik

Groter dan 3x80 ampère

Ben je op zoek naar behuizing voor een grootverbruik aansluiting? Dit is altijd een rvs buitenkast. Let op, de eisen verschillen per netbeheerder.

Weet je niet zeker welke rvs buitenkast geschikt is? Kom dan in contact met onze productspecialisten.

rvs straatkast

RVS of kunststof straatkast?

Het materiaal dat we adviseren hangt af van het gebruikersdoel van de straatkast. Het belangrijkste verschil tussen RVS en kunststof is de levensduur.

Een RVS straatkast heeft een levenslange levensduur terwijl een kunststof straatkast een levensduur heeft van minimaal 20 jaar. Daardoor is een kunststof straatkast ook voordeliger dan een RVS straatkast.

Kleinverbruik of grootverbruik?

Heb je een elektriciteitsaansluiting nodig groter dan 3×80 ampère? Dan heb je een straatkast voor grootverbruik nodig. Dit is altijd een RVS kast.

Alles waarbij je een kleinere elektriciteitsaansluiting nodig hebt, is een kast voor kleinverbruik. Twijfel je? Neem contact op, dan helpen we je graag.

Contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Weet je niet precies welke straatkast je nodig hebt of is de straatkast een onderdeel van een groter project? Kom vrijblijvend in contact. We helpen je graag!

Nederland

Witte Vlinderweg 16
1521 PS Wormerveer

België

Bellestraat 14
1790 Affligem

075 – 750 22 14 Projecten en Administratie
075 – 207 92 01 Verkoop en Webwinkel
075-207 92 07 Service en Onderhoud