Kwaliteit en certificeringen

We zijn dagelijks bezig met het verder ontwikkelen van kwaliteit, fijne arbeidsomstandigheden en het verbeteren van het milieu. Hierdoor garanderen we veiligheid en een fijne samenwerking met klanten, stakeholders en gebruikers. Onze certificaten zijn daar een bewijs van.

CERTIFICATEN

Kwaliteit en certificeringen
Kwaliteit en certificeringen
Kwaliteit en certificeringen
Kwaliteit en certificeringen

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is nationaal het meest ingezette managementsysteem voor veilig werken. VCA wordt ingezet om medewerkers veiliger te laten werken en om het aantal arbeidsongevallen te verminderen.

Wij zijn gecertificeerd op het hoogste niveau.

Netwerkbeheer Nederland certificaat van goedkeuring

Vanaf 1 juli 2023 gelden er in Nederland nieuwe voorschriften voor het maken van een elektrische aansluiting van maximaal 3x80A in de openbare ruimte. Uiteraard voldoen onder buitenkast hieraan.

ISO 9001

Dit certificaat is een internationaal bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continu verbeteringen op dit gebied en het verbeteren van efficiëntie.

Erkend leerbedrijf SBB

Wij zijn officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). Dit biedt ons de mogelijkheid om vakmensen op te leiden.

Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een bijdrage te leveren aan het enorme tekort aan technische vakmensen aan te vullen in Nederland. Vakmanschap is immers het fundament van goede kwaliteit.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Neem een kijkje tussen onze vacatures.

Contact opnemen

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Heb je een vraag over onze certificaten of benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? We horen graag van je.