Buitenkast meterkast

Buitenkast

Kunststof en rvs behuizingen voor jouw elektra-aansluiting.

Direct uit voorraad leverbaar

Buitenkast meterkast

Heb je buiten een meterkast nodig? Met een kunststof of rvs straatkast heb je een veilige behuizing voor elektra-aansluiting. Weet je nog niet exact welke buitenkast je nodig hebt? Kom dan in contact met een van onze productspecialisten.

Wil je een kunststof buitenkast of rvs buitenkast kopen om zelf te installeren? Je kunt onze buitenkast meterkasten rechtstreeks in de webshop bestellen.

Eenvoudig de juiste oplossing vinden

Keuzehulp

Gemakkelijk een passende oplossing voor jouw situatie vinden? Vind eenvoudig het juiste type buitenkast.

In 2 minuten naar de juiste oplossing

Persoonlijk advies? Ik help je graag.

Contact

Marcel Mol

Productspecialist

RVS of kunststof buitenkast meterkast?

Het materiaal dat we adviseren hangt af van het gebruikersdoel van de straatkast. Het belangrijkste verschil tussen rvs en kunststof is de levensduur.

Een rvs straatkast heeft een levenslange levensduur terwijl een kunststof straatkast een levensduur heeft van minimaal 20 jaar. Daardoor is een kunststof straatkast ook voordeliger dan een rvs straatkast.

Kleinverbruik of grootverbruik?

Heb je een elektriciteitsaansluiting nodig groter dan 3×80 ampère? Dan heb je een straatkast voor grootverbruik nodig. Dit is altijd een rvs kast.

Alles waarbij je een kleinere elektriciteitsaansluiting nodig hebt, is een kast voor kleinverbruik. Twijfel je? Neem contact op, dan helpen we je graag.

Goedgekeurd door:

Buitenkast meterkast
Buitenkast meterkast
Buitenkast meterkast
Buitenkast meterkast
Buitenkast meterkast

Advies voor jouw buitenruimte

Altijd vrijblijvend

We denken altijd mee en adviseren op basis van jouw wensen welke buitenkast meterkast de beste oplossing biedt. We beperken ons niet tot het leveren van de buitenkast meterkasten, maar ontzorgen ook op het gebied van technische uitwerking, projectmanagement en onderhoud.

Welke netbeheerders zitten er in jouw regio?

Netbeheer Nederland bepaalt de eisen waaraan een buitenkast meterkast voor groot- en kleinverbruik van elektriciteit aan moet voldoen. Het is verplicht om een buitenkast meterkast te kiezen die voldoet aan de eisen van jouw netbeheerder. Weet je niet welke netbeheerder in jouw regio actief is? Je bekijkt het eenvoudig in deze kaart:

  1. Coteq
  2. Enexis
  3. Liander
  4. Rendo
  5. Stedin
  6. Westland
Netwerkbeheerders elektriciteit

Contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Weet je niet precies welke buitenkast je nodig hebt of is de buitenkast een onderdeel van een groter project? Kom vrijblijvend in contact. We helpen je graag!