Zandvoort, Raadhuisplein

2006Project

De feiten
locatie: Zandvoort, Raadhuisplein
functie: Ambulante handel en kerstboom
realisatie: 2006
opdrachtgever: Gemeente Zandvoort
toegepast: PUTkast Contactdoos, PUTkast kWh-meter

Het centrum van Zandvoort heeft een omvangrijke metamorfose ondergaan. Het Raadhuisplein is als laatste gerenoveerd en is uitgerust met zes PUTkasten. Daarmee heeft de badplaats een mooi visitekaartje.De badplaats Zandvoort is al jarenlang een toeristische trekpleister. De gemeente hecht dan ook veel waarde aan de kwaliteit van de openbare ruimte.

De keuze voor duurzame en obstakelvrije PUTkasten is dus logisch. De vier PUTkasten model Contactdoos en twee PUTkasten model kWh-meter dragen bij aan een fraai ingerichte openbare ruimte.De contactdozen fungeren als voedingspunt voor de ambulante viskraam, en de oliebollenkraam in de wintermaanden.

Ook de kiosk en de kerstboomverlichting maken gebruik van een Contactdoos. De contactdozen worden gevoed door twee PUTkasten model kWh-meter. Hierin zijn de voeding van het energiebedrijf Liander en de verdeelinrichting ondergebracht. PUTkast BV heeft naast de levering van de kasten ook zorg gedragen voor het ontwerp, de aanleg en een bedrijfsklare oplevering. Op 28 mei is het vernieuwde Raadhuisplein groots geopend.

Zandvoort, Raadhuisplein

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink