Heerlen, Bongerd

2013Project

De feiten
locatie: Heerlen, Bongerd
functie: Markt
realisatie: 2013
opdrachtgever: Gemeente Heerlen
toegepast: PUTkast Contactdoos

In het centrum van Heerlen staat op de Bongerd een gezellige en goedbezochte markt. Deze markt bestaat uit ongeveer honderd kramen.

Herprofilering
Ruim acht jaar geleden is één deel van de Bongerd voorzien van een nieuwe verharding. Deze herprofilering was een ideaal moment om ook de elektravoorzieningen voor de markt te moderniseren. Hiervoor zijn diverse PUTkasten model Markt toegepast. De obstakelvrije kasten worden sindsdien elke week naar volle tevredenheid gebruikt.

Modernisering
Op het andere gedeelte van de markt zijn destijds de elektravoorzieningen niet aangepakt. Deze waren nu versleten. Dit leidde tot regelmatige uitval en storingen. De gemeente heeft PUTkast BV gevraagd om de elektrotechnische voorzieningen ook te moderniseren.

Compacte kasten
Voor dit project zijn compacte PUTkasten model Contactdoos toegepast. De kasten vallen door de compacte maatvoering nauwelijks op en zijn zeer eenvoudig in bediening en gebruik. Door het toepassen van deze kasten kon de bestaande kabelinfrastructuur worden hergebruikt en werd het openbreken van de bestrating beperkt.

Heerlen, Bongerd

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink