Harderwijk, Centrum

2011Project

De feiten
locatie: Harderwijk, diverse locaties centrum
functie: Markt- en evenementenlocaties
realisatie: 2011
opdrachtgever: Gemeente Harderwijk
toegepast: PUTkast Markt

Hanzenstad Harderwijk is een monumentale vestingstad met vele pitoreske plekjes. De gemeente investeert continu in de kwaliteit van openbare ruimte.

Onlangs zijn op verschillende plekken in het centrum verbeteringen aangebracht. Zo is de historische Vischmarkt geschikt gemaakt voor het houden van braderieën en kleinere evenementen. Het organiseren van dergelijke activiteiten vergroot de levendigheid en aantrekkelijkheid van het centrum. Hiervoor zijn goede elektravoorzieningen een pré. Door het toepassen van een PUTkast model Markt beschikt men ruim over diverse contactdozen zonder dat men hiervan hinder ondervindt. Doordat de PUTkasten rechtstreeks op het net van Lainder zijn aangesloten, zijn hinderlijke en onnodige dure voedingskasten vermeden.

Een dergelijke benadering is gerealiseerd bij een winkelcentrum. Hier is het parkeerterrein geschikt gemaakt voor het houden van kleine markten en braderieën.

In het Hortuspark is een vast podium aangebracht voor het organiseren van openlucht voorstellingen. Ook in deze middeleeuwse kloostertuin zijn verstoringen niet wenselijk. Daarom is ook hier met succes een PUTkast model Markt toegepast waardoor men altijd over de gewenste energievoedingen beschikt.

Op alle locaties heeft PUTkast BV ook de totale realisatie verzorgd waardoor men verzekerd was van een zorgeloos uitstekend resultaat.

Harderwijk, Centrum

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink