Deinze, Markt

2012Project

De feiten
locatie: Deinze, Markt
functie: Markt en evenementen
realisatie: 2012
opdrachtgever: Stad Deinze
toegepast: PUTkast Evenementen, PUTkast Markt

De Markt in Deinze is het bruisende centrum van de stad. Het is een brede straat en is in feite een langgerekt centrumplein. Alle belangrijke gebouwen van de stad bevinden zich langs dit plein.

Vlakke inrichting
De Markt is heringericht. Het ontwerp is uitgegaan van een vlakke inrichting. Hierdoor is plein voor diverse doeleinden te gebruiken. Het plein is voorzien natuursteen. Op bepaalde delen zijn van het plein is er schakering van vier verschillende kleurvakken aangebracht. Om het plein sfeervoller te maken is er een watertafel aangebracht en op verschillende plekken is er sfeerverlichting.

Veel evenementen
De inrichting van het plein maakt het eenvoudig mogelijk om evenementen te organiseren zonder dat er andere gebruikers hiervan hinder ondervinden. Voor deze evenementen zijn diverse PUTkasten aangebracht. Deze PUTkasten worden ook gebruikt voor de markt. Gebruikers kunnen op strategische plekken eenvoudig inpluggen en elektriciteit afnemen. Door de slimme kabeluitvoer zijn de PUTkasten ook tijdens gebruik obstakelvrij. Doordat de natuurstenen verharding in hetzelfde patroon is aangebracht vallen de kasten nauwelijks op.

Deinze, Markt

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink