Beek, Raadhuisstraat

2018Project

De feiten
locatie: Beek, Raadhuisstraat
functie: Evenementen
realisatie: 2018
opdrachtgever: Gemeente Beek
toegepast: PUTkast Evenement en PUTkast Waterkraan

Het parkeerterrein en aangrenzend gebied rondom het Limburgse gemeentehuis van Beek is opnieuw ingericht. Het heringerichte gebied is afgewerkt met rode gebakken klinkers en er is veel ruimte voor groen gecreëerd. Het gebied is ook geschikt gemaakt voor het houden van grotere evenementen zoals de kermis.

Duurzame voorzieningen
De gemeente heeft de herinrichting van het terrein aangrepen om het gebied te voorzien van permanente elektrische energievoorzieningen en drinkwatervoorzieningen. Door de geringe ruimte in het gebied is er gekozen om deze voorzieningen volledig obstakelvrij ondergronds aan te brengen. Met deze investering zijn er duurzame voorzieningen die zorgen dat de uitstoot van vervuilende dieselaggregaten wordt vermeden.

Compleet pakket
Voor drinkwater zijn een paar PUTkasten model Waterkraan geplaatst. Met het toepassen van enkele PUTkasten model Evenement is er een breed assortiment van verschillende contactdozen voorhanden. Hierdoor is er altijd wel een geschikt aansluitpunt beschikbaar. De kasten zijn rechtstreeks aangesloten op het net van Enexis. Putkast techniek heeft vanaf het begin alle werkzaamheden verzorgd. Zoals de coördinatie van de nutsvoorzieningen, leveren kasten, plaatsen kasten, bestraten deksels en bedrijfsvaardig opleveren. Ook het onderhoud is verzorgd.

Beek, Raadhuisstraat

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink