Aansluitzuil

Bovengrondse oplossingen

Heb je buiten meerdere elektrische aansluitpunten en/of watertappunten nodig? Dan is een aansluitzuil ideaal. Veel gebruikt op campings, in parken en havens.

Uit voorraad leverbaar

Aansluitzuil voor elektra en water

Op een aansluitzuil kun je zelf het aantal elektra- en wateraansluitingen kiezen. Daardoor kan je de inhoud aanpassen aan het gebruik van de aansluitzuil. Ook kun je de aansluitzuil uitbreiden met de optie tot verlichting (armatuur of LED-strip). Een praktische toevoeging aan het verlichten van bijvoorbeeld een steiger of camping.

Persoonlijk advies voor jouw situatie? Onze productspecialist helpt je graag!

Veel gebruikt bij evenementen, havens en campings

Voor campings, gemeenteparken en havens biedt de aansluitzuil gemak. Een aansluitzuil zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig toegang hebben tot elektriciteit en water buiten, waardoor het verblijf aangenamer wordt.

Of het nu gaat om kamperen, evenementen organiseren of havenfaciliteiten verbeteren, de aansluitzuil is een slimme keuze voor een comfortabelere ervaring.

 

Onze klanten

Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil
Aansluitzuil

Aansluitzuil kopen?

Uit voorraad leverbaar

Wil je een aansluitzuil kopen om zelf te installeren? Je kunt onze aansluitzuilen rechtstreeks in de webshop bestellen. Dankzij het brede assortiment is er altijd een passende oplossing. De zuilen zijn geschikt voor het plaatsen op vlakke ondergronden zoals steigers, maar ook voor het plaatsen in de grond.

Eerlijke stroom- en kostenverdeling

Vanuit onze ervaringen kennen wij de uitdagingen waar je binnen een gemeente, binnen de recreatie of haven tegen aanloopt. De ene boot verbruikt meer elektriciteit dan de ander, maar hoe kom je erachter welk bedrag iedere schipper moet betalen bij vertrek.

Slimme kast® maakt het mogelijk. Wij bouwen software in uw huidige stroompunten waarmee u exact kunt bijhouden wat het verbruik per stroompunt is. De facturen worden automatisch naar de juiste persoon verzonden.

Duurzame oplossing

De aansluitzuilen zijn duurzaam en veelzijdig, perfect voor campings, gemeenteparken en havens. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, met robuuste gesloten aluminium profielen als basis. Dit maakt het mogelijk dat de zuilen in verschillende hoogtematen geleverd kunnen worden.

De geanodiseerde afwerking maakt ze geschikt voor levenslang buitengebruik, zelfs onder wisselende weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze gemakkelijk recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor wie duurzaamheid en kwaliteit belangrijk vindt.

Technische specs

 • Buiten maten, b x d (mm): 180x100m. Hoogte is variabel
 • Gesloten aluminium profiel
 • Aluminium, geanodiseerd oppervlakte (E6/EV1)
 • Aluminium kleur (zilver)
 • Optioneel poeder coating in elke RAL kleur
 • Beschermingsgraad IP44 conform norm IEC60529
 • Grote weerstand tegen mechanische stoten
 • Standaard voorzien van montagevoet
 • Optioneel uit te breiden met grondfundatie
 • Conform NEN1010 en NEN3140
 • Optioneel te voorzien van LED verlichting

Contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Weet je niet precies welk type aansluitzuil je nodig hebt? Kom vrijblijvend in contact. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen