Topkasten

Bovengrondse oplossingen

Kunststof en rvs behuizingen voor jouw elektra- en gasaansluitingen.

Direct uit voorraad leverbaar

Topkast voor elektra en gas

Wil je in een buitenruimte gebruik maken van elektra of gas? Met een kunststof of rvs topkast heb je een veilige behuizing voor diverse aansluitingen.

Weet je nog niet exact welke topkast je nodig hebt? Kom dan in contact met een van onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.

Eenvoudig de juiste oplossing vinden

Keuzehulp

Gemakkelijk een passende oplossing voor jouw situatie vinden? Vind eenvoudig het juiste product.

In 2 minuten naar de juiste oplossing

Persoonlijk contact? Ik help je graag!

Contact

Marcel Mol

Productspecialist

Topkast kopen?

Uit voorraad leverbaar

Wil je een kunststof straatkast of rvs straatkast kopen om zelf te installeren? Je kunt onze straatkasten – met of zonder elektrotechnische inhoud – rechtstreeks in de webshop bestellen. In de webshop vind je onder andere de volgende straatkasten:

Kunststof of rvs topkast?

Het materiaal dat we adviseren hangt af van het gebruikersdoel van de topkast. Het belangrijkste verschil tussen rvs en kunststof is de levensduur.

Een rvs topkast heeft een levenslange levensduur terwijl een kunststof topkast een levensduur heeft van minimaal 20 jaar. Daardoor is een kunststof topkast ook voordeliger dan een rvs topkast. Rvs raden we alleen aan als je meer dan 3×80 ampère gebruikt.

Kleinverbruik of grootverbruik?

Heb je een elektriciteitsaansluiting nodig groter dan 3×80 ampère? Dan heb je een topkast voor grootverbruik nodig. Dit is altijd een rvs kast.

Alles waarbij je een kleinere elektriciteitsaansluiting nodig hebt, is een kast voor kleinverbruik. Twijfel je? Neem contact op, dan helpen we je graag.

Advies voor topkasten in jouw buitenruimte

Altijd vrijblijvend

We denken altijd mee en adviseren op basis van jouw wensen welke topkast de beste oplossing biedt. We beperken ons niet tot het leveren van de topkast, maar ontzorgen ook op het gebied van technische uitwerking, projectmanagement en onderhoud.

Volledig inzicht in het gebruik van jouw straatkast

MAAK HET EENVOUDIGER VOOR BEHEERDERS

Met slimme kast, onze online portal, beheer je alle straatkasten op afstand en profiteer je van de volgende voordelen:

  • Energiekosten naar verbruik factureren
  • Ongewenste afnamen en situaties voorkomen
  • Eenvoudig overzicht beschikbare stroompunten
  • Efficiënter werken door zelfstandigheid voor kooplieden

Contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Weet je niet precies welke topkast je nodig hebt of is de topkast een onderdeel van een groter project? Kom vrijblijvend in contact. We helpen je graag!