Silvolde, Paasberg

2009Project

De feiten
locatie: Silvolde, Paasberg
functie: Evenementenvoorzieningen
realisatie: 2009
opdrachtgever: Gemeente Oude IJsselstreek
toegepast: PUTkast Evenement, PUTkast Watertap

Onlangs heeft de Achterhoekse gemeente Oude IJsselstreek op de scheiding van Terborg en Silvolde het parkeerterrein Paasberg opnieuw ingericht. Dit omvangrijke terrein wordt gebruikt voor bezoekers van het openluchtzwembad, sporthal en diverse sportvelden. Om tegemoet te komen aan de toenemende parkeerbehoefte is het terrein uitgebreid met extra parkeer plekken. Het terrein is afgewerkt met betonklinkers in verschillende kleuren.

Het terrein wordt ook gebruikt als opstelterrein voor kermisexploitanten. Elektriciteits- en watervoorzieningen zijn hierbij een pré. Immers de exploitanten wonen gedurende een bepaalde tijd op deze locatie. De gemeente heeft er voor gekozen om deze voorzieningen ondergronds en obstakelvrij uit te voeren. Dit om aanrijd- en molest schade tot een minimum te beperken. Daarnaast draagt deze aanpak bij tot een fraaie inrichting.

PUTkast BV is op basis van goede referenties gevraagd om de voorzieningen te realiseren. Voor de elektra is een PUTkast model Evenement toegepast die rechtstreeks wordt gevoed vanuit het net van Liander. Daarnaast is er een PUTkast model Watertap gebruikt die is aangesloten op het net van Vitens.

De sterkste mannen van de wereld hadden onlangs de primeur om tijdens de Strongman Champions League Holland wedstrijden gebruik te maken van deze voorzieningen.

Silvolde, Paasberg

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink