Reuver, Raadhuisplein

2009Project

De feiten
locatie: Reuver, Raadhuisplein
functie: Plein geschikt voor markten en evenementen
realisatie: 2009
opdrachtgever: Gemeente Beesel en Ziut
toegepast: PUTkast Markt, PUTkast Evenement en Straatkast Meterkast RVS

Het centrum van het Limburgse Reuver heeft een grootschalige opknapbeurt ondergaan. Er is een integraal centrumplan gemaakt waarmee het centrum en de voorzieningen een zelfde maaiveld afwerking en straatmeubilair hebben.

Onderdeel van dit centrumplan is het Raadhuisplein. Aan dit plein staat het gemeentehuis van de gemeente Beesel. Dit plein wordt multifunctioneel gebruikt. Onder meer als verblijfsruimte, voor de weekmarkt en diverse evenementen.

Om de openbare verblijfsruimte te ondersteunen en comfort uit te stralen is er een vlakke fontein gemaakt en zijn er langs de randen van het plein bijzondere roestvaststalen straatmeubilair elementen toegepast.

Voor de evenementen en markten is natuurlijk elektrische energie nodig. Gezien het multifunctionele gebruik van het plein is het een logische keuze om dit obstakelvrij ondergronds te realiseren. Ook hier heeft men gekozen voor de mogelijkheden van PUTkast. Voor de weekmarkt is het model Markt toegepast en biedt met de twee unieke gescheiden compartimenten een optimale aanpak. Het model PUTkast Evenement heeft een grote diversiteit aan contactdozen en daarmee maximale flexibiliteit.

Reuver, Raadhuisplein

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink