Landsmeer, Marktplein

2010Project

De feiten
locatie: Landsmeer, Marktplein
functie: Markt
realisatie: 2010
opdrachtgever: Gemeente Landsmeer
toegepast: PUTkast Contactdoos, PUTkast Markt

Aan de noordkant van onze hoofdstad ligt het landelijke Landsmeer. Een van oorsprong typisch lintdorp. Recentelijk zijn in het centrum nieuwe winkels met appartementen gerealiseerd. De oplevering van het vastgoed was het startsein voor de herinrichting van het omliggende gebied.

Zo is ook het Marktplein aangepakt. Hier wordt elke vrijdag een gezellige weekmarkt gehouden. De markt brengt sfeer in het dorp en is een ontmoetingsplaats voor velen.

Bij de inrichting van het plein is ook rekening gehouden met de nodige technische voorzieningen die horen bij een markt. Omdat het plein buiten de markt wordt gebruikt als parkeerplaats is het logisch dat de noodzakelijke voorzieningen ondergronds zijn.

PUTkast BV is gevraagd om dit project totaal te realiseren. Er is gekozen voor het toepassen van enkele obstakelvrije PUTkasten model Markt die rechtstreeks zijn aangesloten op het net van Liander. Deze voeden ook enkele PUTkasten model Contactdoos waarmee op elke gewenste plek voedingen beschikbaar zijn zonder dat er kabels in publieksruimte liggen.

Na een succesvolle ingebruikname is het beheer en onderhoud ook bij PUTkast BV ondergebracht. Waarmee de continuïteit en levensduur zijn geborgd.

Landsmeer, Marktplein

Ook zo’n mooi project met ons aangaan?

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink