Terugblik op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024

Jaarlijks neemt Buitenkast techniek deel aan de Vakbeurs Openbare Ruimte. Ook dit jaar waren we weer aanwezig in Brussel. We blikken graag terug op deze succesvolle editie. 

Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in België. De vakbeurs is exclusief voor bezoekers zoals openbare besturen, lokale overheden, studiebureaus en aannemers. Voor Buitenkast biedt de beurs een unieke kans om bestaande relaties te versterken en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Netwerken en partnerschap

De Vakbeurs Openbare Ruimte is voor Buitenkast techniek meer dan alleen een evenement; het is een essentieel platform voor ontmoeting en interactie. “Hier ontmoeten wij een groot deel van onze relaties en leggen we nieuwe contacten met partijen zoals gemeenten en studiebureaus”, vertelt Marco, eigenaar van Buitenkast techniek. Deze contacten zijn belangrijk voor Buitenkast techniek, aangezien veel van onze projecten gericht zijn op de inrichting van openbare ruimte. Een goede infrastructuur van elektra en water is daarin onmisbaar.

Tijdens de beurs heeft het team van Buitenkast waardevolle gesprekken gevoerd met professionals uit de openbare ruimte, resulterend in concrete afspraken voor toekomstige projecten. Deze directe interactie met branchegenoten onderstreept het belang van de beurs voor onze activiteiten.

Op naar de volgende editie

Met het oog op de toekomst bevestigen we onze aanwezigheid op de volgende editie van de beurs. De resultaten van dit jaar zijn veelbelovend: nieuwe en versterkte relaties die bijdragen aan de groei en het succes van het bedrijf. “De beurs is elk jaar een bevestiging van onze sterke positie in de markt en de toegevoegde waarde die we kunnen bieden”, aldus Marco.

Buitenkast techniek blijft zich inzetten voor de verbetering van openbare ruimten door het leveren van technische oplossingen die essentieel zijn voor evenementen, markten en dagelijks gebruik. Onze deelname aan de Vakbeurs Openbare Ruimte is inmiddels een traditie geworden.

Benieuwd wat we voor jouw openbare ruimte kunnen betekenen?