Buitenkast elektra

Buitenkast

Kunststof en rvs behuizingen voor jouw elektra-aansluiting

Buitenkast voor elektra

Heb je buiten een elektriciteitsaansluiting nodig? Met een kunststof of rvs straatkast heb je een veilige behuizing voor elektra-aansluiting.

Weet je nog niet exact welke buitenkast je nodig hebt? Kom dan in contact met een van onze productspecialisten. We denken altijd mee en adviseren we op basis van jouw wensen welke buitenkast de beste oplossing biedt. We beperken ons niet tot het leveren van de buitenkasten, maar ontzorgen ook op het gebied van technische uitwerking, projectmanagement en onderhoud.

 

Goedgekeurd door:

Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra
Buitenkast elektra

Buitenkast kopen

Uit voorraad leverbaar

Wil je een kunststof straatkast of rvs straatkast kopen om zelf te installeren? Je kunt onze (bovengrondse) straatkasten – met of zonder elektrotechnische inhoud – rechtstreeks in de webshop bestellen.

Liever een ondergrondse oplossing? Bekijk dan onze putkasten.

RVS of kunststof buitenkast?

Laat je gratis adviseren

Het materiaal dat we adviseren hangt af van het gebruikersdoel van de buitenkast. Het belangrijkste verschil tussen rvs en kunststof is de levensduur.

Een rvs buitenkast heeft een levenslange levensduur terwijl een kunststof buitenkast een levensduur heeft van 20 jaar. Daardoor is een kunststof buitenkast ook voordeliger dan een rvs buitenkast. RVS raden we alleen aan als dit een specifieke eis is in het project.

Contact opnemen

Marcel Mol

Productspecialist

Weet je niet precies welke buitenkast je nodig hebt of is de buitenkast een onderdeel van een groter project? Kom vrijblijvend in contact. We helpen je graag!