PUTkast®

Adviespagina

Zoek je naar een ondergrondse oplossing? Dan is een PUTkast® de beste oplossing. Laat ons vrijblijvend meedenken over de inrichting van jouw buitenruimte.

Gratis en 100% vrijblijvend

putkast markt evenement

Ondergrondse oplossing voor elektra

PUTkast® is een ondergrondse oplossing. Daardoor is er geen obstakel dat in de weg staat en blijft het risico op schade beperkt. Ook maak je optimaal gebruik van de ruimte en hoef je met de opstelling van een evenement of markt geen rekening te houden met obstakels.

De PUTkast® wordt volledig gemaakt van rvs. Door deze robuuste constructie is de kast volledig beschermd tegen molest, roest en verkeersinvloeden.

Buitenkast stadsinrichting

Voor elke buitenruimte een geschikte ondergrondse oplossing

Bij Buitenkast hebben we voor elke buitenruimte een geschikte ondergrondse oplossing. Zo hebben we putkast modellen in ons assortiment voor onder andere evenementenstroom, markten, regeltechniek en verlichting, maar leveren we ook contactdozen en kWh-meters.

Wij denken vrijblijvend met je mee over welke model het geschiktst is voor jouw buitenruimte.

putkast markt evenement

Maar een PUTkast® is toch duurder dan een bovengrondse oplossing?

Doordat de techniek van een PUTkast® ingewikkelder is, is een bovengrondse oplossing inderdaad voordeliger. Toch zijn er gemeentes die in eerste instantie voor een straatkast kozen, maar na vernielingen of onveilige situaties toch voor een PUTkast® hebben gekozen. Daardoor heeft een PUTkast® een betere Return on Investment dan een bovengrondse straatkast.

putkast regeltechniek

Contact opnemen

Marco Ekelmans

Specialist buitenruimtes

LinkedIn Profiellink

Kom vrijblijvend in contact. We helpen je graag verder!