Buitenkast tekent raamovereenkomst met gemeente Amsterdam voor buitenkasten

Onlangs hebben wij een belangrijke overeenkomst gesloten met de gemeente Amsterdam. Deze overeenkomst betreft de levering van buitenkasten voor verschillende doeleinden binnen de stad, waaronder openbare verlichting (OVL) en andere technische infrastructuurbehoeften.

Raamovereenkomst Amsterdam

De raamovereenkomst markeert een significante mijlpaal voor Buitenkast en verstevigt de positie van het bedrijf als toonaangevende leverancier van buitenkastoplossingen. Buitenkast zal exclusief verantwoordelijk zijn voor het leveren van alle technische kasten die nodig zijn voor diverse projecten in Amsterdam.

Deze samenwerking met de gemeente Amsterdam laat duidelijk zien welke kennis en expertise wij te bieden hebben. We bieden een breed assortiment straatkasten, variërend van klein tot groot, met uitgebreide technische specificaties. Daarnaast is er specifieke vraag naar ondergrondse PUTkasten®. Ook zorgen we in alle benodigde besturingspanelen voor de ombouw van bestaande regeltechniekkasten.

Met deze overeenkomst beschikt de gemeente over één vast aanspreekpunt voor al hun technische buitenkasten voor de openbare verlichting (OVL). Dit benadrukt onze capaciteit om niet alleen een breed scala aan producten te leveren, maar ook om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om Amsterdam te voorzien van technische oplossingen voor hun buitenkastbehoeften.

Benieuwd wat we voor jouw openbare ruimte kunnen betekenen?