Maatwerk

Advies en ontwerp op maat, omdat elke situatie uniek is.

Alblasserdam, Wilgenplein

Aalst, Hopmarkt

Alkmaar, Canadaplein

Alkmaar, Europaplein

Alkmaar, Gedempte Nieuwsloot

Almelo, Waagplein

Een team van specialisten

Wij zijn een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in advies, onderzoek, projectmanagement en consultancy van technische installaties. Ook voor installatietechniek in de openbare ruimte kun je een beroep op ons doen. Onze specialisten hebben een ruime staat van dienst en vertalen jouw wensen in een concreet plan op maat.

Totale aanpak

Het inrichten van markt- en evenemententerreinen is één van onze specialiteiten. Uitgebreid onderzoek, contacten met diverse branche organisaties en de dagelijkse praktijk zijn de belangrijkste pijlers voor de juiste voorziening voor uw markt- en evenemententerrein. Duurzaamheid, kwaliteit, wettelijk kader, integrale investeringen, exploitatie en beheer spelen hierbij een belangrijke rol. Wij kijken verder dan alleen de kasten. Wij slaan voor u een brug tussen realisatie en exploitatie.

Duidelijkheid

Op aanvraag kunnen wij diverse ontwerpen maken, budgetten opstellen, exploitatiemogelijkheden en kosten berekenen, plannen van aanpak en communicatieplannen opstellen, vergunningen aanvragen en gebruikersinstructies geven. Hiermee weet je in een zeer vroeg stadium waar je aan toe bent.

Ik help je graag met alle technische vragen!

Marcel Mol

Productspecialist